Αρχική Σελίδα

Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

DONGGUAN RUICHEN ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΊΖΕΙ ΤΗ CO., ΕΠΕ.

 

 

 

      Το Rui Chen που σφραγίζει τη Co., ΕΠΕ χτίστηκε το 2006, τώρα υπάρχει περισσότερο από 200 προσωπικό. Η επιχείρηση έχει δύο κλάδους Guangdong και Jiangxi, είναι Dongguan Rui Chen σφραγίζοντας τη Co., το ΕΠΕ και Shangrao Rui Chen που σφραγίζουν τη Co., ΕΠΕ. Παράγουμε κυρίως τα λαστιχένια δαχτυλίδια ο.

Κίνα Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

      Η επιχείρησή μας στοχεύει στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών, εν τω μεταξύ, εμείς έχει τη καλή πίστη, κρατά μια επαφή και εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων. Όταν χρειάζεται θα βοηθήσουμε τους πελάτες για να κάνουμε το σχετικό σχέδιο (όπως η ανάπτυξη φορμών), σώζοντας τους πόρους στην ανάπτυξη των νέων προϊόντων, κονταίνουμε τον κύκλο ανάπτυξης, μειώνουμε την πιθανή αποτυχία. Έτσι έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Τώρα έχουμε σχεδόν 200 πελάτες (πάρτε τα λαστιχένια προϊόντα) που είναι διάσημοι στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

      Το 2009, η επιχείρηση προώθησε τον επιχειρηματικό πόρο της προγραμματίζοντας το σύστημα του (ERP) για να ελέγξει τον προγραμματισμό παραγωγής, την παράδοση, τις ποιοτικές στατιστικές και την ανάλυση, κ.λπ., για να βελτιώσει περαιτέρω τον έλεγχο κατά τη διάρκεια όλης της διαδικασίας και τη εξυπηρέτηση πελατών.

      Το 2006, το λάστιχο Dongguan Chashan Ruichen & το εργοστάσιο υλικού ιδρύθηκαν από μια ομάδα που έχει τα έτη εμπειρίας βιομηχανίας. Το 2013, επιχείρηση που μετονομάζεται επίσημα ως Dongguan Rui Chen που σφραγίζει τη Co., ΕΠΕ.

      Το κύριο καθήκον της επιχείρησης είναι η ανάπτυξη των εσωτερικών και ξένων αγορών, τώρα έχουμε μια υψηλής ποιότητας και επαγγελματική ομάδα πωλήσεων. Με τη γρήγορη ανάπτυξη του δικτύου, η επιχείρησή μας συμβαδίζει με τη The Times。 Βάσει του αρχικού παραδοσιακού προτύπου πωλήσεων, προσθέτουμε επίσης την προώθηση δικτύων. Παραδείγματος χάριν, κατασκευασμένος στην Κίνα, Alibaba (διεθνής σταθμός και ο σταθμός της Κίνας) και το δημόσιο αριθμό WeChat. Έτσι ώστε μπορούμε να έλθουμε σε επαφή με τους πελάτες μας και τους πιθανούς πελάτες βολικά. Επιπλέον, η επιχείρηση αντέχει ένα μέρος των στόχων παραγωγής εργοστασίων.

       Η εποχή στην αλλαγή, αλλά το πνεύμα αμετάβλητος, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε και να προωθούμε το πνεύμα, εξαιρετικά σκληρά και πικρός, την τιμιότητα και την πίστη και να είμαστε πραγματικά πρακτικοί.

        Shangrao Rui Chen που σφραγίζει τη Co., ΕΠΕ. Χτισμένο το 2011, επενδυμένος το εργοστάσιο λάστιχου από DongGuan ChaShan RuiChen & υλικού, βρίσκεται στην πόλη HeKou, κομητεία YanShan, επαρχία JiangXi, καλύπτει έναν τομέα 50 στρεμμάτων.

Κίνα Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

      Σαν κύρια βάση παραγωγής (λαστιχένιες σφαίρες προϊόντων, λαστιχένια στολίσματα) Rui Chen, εκτός από ένα καθαρό περιβάλλον παραγωγής, επίσης έχουμε προωθήσει τον υδραυλικό, αναμιγνύοντας, εξεταστικό και άλλο εξοπλισμό παραγωγής και μια ομάδα ταλέντου που είναι ειδικευμένες, καλές διαχείριση και αφιέρωση. Διαχειριζόμαστε την επιχείρηση μέσω των προτύπων 8S, προωθήστε ενεργά την εφαρμογή του ποιοτικού συστήματος διαχείρισης ISO9001 και του νόμου προγράμματος. Καθιερώνουμε επίσης ένα τριών επιπέδων σύστημα διοικητικών δικτύων της ποιότητας, του προγράμματος και της ασφάλειας, που ενισχύουν τη διαχείριση των επιχειρήσεων.

        Τα τελευταία χρόνια, η επιχείρηση έχει υποστηριχθεί από ShangRao τη κοινοτική κυβέρνηση και απολαμβάνει πλήρως όλες τις προνομιακές πολιτικές για τη ζώνη οικονομικής ανάπτυξης. Θα πάρουμε πάντα τη «καλύτερη ποιότητα, καλύτερη υπηρεσία» ως αποστολή μας, και θα σημειώσουμε πρόοδο μαζί με σας, η αρμονία και αμοιβαίος κερδίζει!

 

Κίνα Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας

Dongguan Ruichen που σφραγίζει τη Co., ΕΠΕ.

Κίνα Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

       Το λάστιχο Ruichen Dongguan & το εργοστάσιο υλικού βρίσκονται στην κωμόπολη Chashan, πόλη Dongguan, η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2006 και απασχολεί αυτήν την περίοδο σχεδόν 200 άτομα, η επιχείρηση έχει προωθήσει τους υδραυλικούς εξοπλισμούς, αναμιγνύοντας τους εξοπλισμούς, εξοπλισμοί δοκιμής, και έχει προωθήσει το 2009 τον επιχειρηματικό πόρο της προγραμματίζοντας το σύστημα του (ERP) για να εξασφαλίσει ότι η διαδικασία παραγωγής της ολοκλήρωσης, της προσιτότητας παράδοσης, των ποιοτικής στατιστικών και της ανάλυσης, και της εξυπηρέτησης πελατών που ρυθμίζεται σε όλη την τελευταία της βελτίωσης.

       Οι κύριες παραγωγές φυτεύουν O-rings, τα στολίσματα και άλλους ειδικά μέρη, ηλεκτρονική, μέρη αυτοκινήτου, πνευματικά συστατικά, παιχνίδια, μηχανές χεριών, υπολογιστές και άλλες βιομηχανίες. Αυτό είναι μια αξιόπιστη εταιρία που έχει εγκριθεί από ISO09001 και ISO/TS16949. Το εργοστάσιο έχει καθιερώσει μια μακροπρόθεσμη σταθερή συνεταιριστική σχέση με πολλές γνωστές κατασκευές, συγχρόνως, αυτό βοηθά τους πελάτες να κάνουν τα σχετικά σχέδια (όπως η ανάπτυξη φορμών), για τη διάσωση των διάφορων πόρων στην ανάπτυξη των νέων προϊόντων και να κοντύνουν τον κύκλο ανάπτυξης για τη δημιουργία περισσότερης αξίας για τους πελάτες, έχει κερδίσει τους πελάτες, εμπιστοσύνη και έχει περισσότερους από 100 πελάτες που είναι διάσημοι στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
         
 

Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd.
Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd.
Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd.
Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd.
Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd.
Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd.
Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : ORK

Αριθμός Υπαλλήλων : 150~300

Ετήσιες πωλήσεις : 15000000-30000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 40% - 50%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Dongguan Ruichen Sealing Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Δαχτυλίδι NBR Ο

Το λαστιχένιο Ο δαχτυλίδι νιτριλίων NBR τοποθέτησε την άριστα βενζίνη/το πετρέλαιο ανθεκτικές σε κάψα

Ζωηρόχρωμη λαστιχένια σφράγιση δαχτυλιδιών NBR Ο, υψηλής θερμοκρασίας Oring ελεύθερο δείγμα

Δαχτυλίδι HNBR αεροσυμπιεστών Ο ΩΣ 568 O-RING ψυκτική ουσία ανθεκτική

viton o δακτυλίους

Τοποθετημένα σε κάψα υψηλή πίεση O-Rings Viton για τα οξυγονωμένα αυτοκινητικά καύσιμα

Καθολικά χρωματισμένα δαχτυλίδια Viton Ο που σφραγίζουν, ανθεκτικό στη θερμότητα δαχτυλίδι AS568 Ο

Ανθεκτικό στα οξέα μετρικό καφετί O-Ring Viton για τις μηχανές αεροσκαφών σφραγίζει τα συστήματα

Δαχτυλίδια σιλικόνης Ο

Orings σιλικόνης του Owen μικροκυμάτων υψηλή εκτατή δύναμη 88 λίβρες αντίστασης δακρυ'ων

Εγχυτήρας καυσίμων/υδραυλικό λογότυπο λεκέδων σιλικόνης δαχτυλιδιών Ο λαστιχένιο αντι που τυπώνεται

λαστιχένια προϊόντων χονδρικά υψηλά δαχτυλίδια σιλικόνης Ο Tempereture μπλε

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Δαχτυλίδι NBR Ο προμηθευτής. © 2015 - 2021 o-ringsseals.com. All Rights Reserved.